UTBILDNING

Tårtor har jag dekorerat sen 1985 då jag första gången bodde i Argentina. 1993 började jag min första utbildning på Casa Tania i Posadas, Argentina, en utbildning enligt Marta Ballina metoden. 

 

Jag har senare gått ytterligare en Tårtdekoratörsutbildning, då för Cecilia Morana som har sitt institut i Buenos Aires, Argentina. Denna utbildning resulterade i en instruktörsexamen i sockerkonst.

 

Genom åren har jag gått ett antal olika  kortkurser inom tårtdekoration, de flesta hos Squires Kitchen, England och en del från Argentina.

Det är en stor förmån att få ägna sig åt något som så många är intresserade av. Trots att jag har hållit på i några år så inser jag hur enormt stort detta område är och det tycks bara bli större och det finns hela tiden mer att lära.

Nedan finns diplom på en del av de utbildningar och kurser jag gått.

Agneta Olsson

Sugarcrafter & Tårtinspiratör

UTBILDNING
CECILIA MORANA
INSTITUTET
UTBILDNING
ARGENTINA
UTBILDNING
ENGLAND

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV